• Vakliteratuur voor onderwijsprofessionals
  • Veilig winkelen
Geen categorie

Datum: 11 mei 2023

Vacature: Gedreven marketeer en accountmanager – 24 uur per week

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een commercieel gedreven marketeer en accountmanager die het een uitdaging vindt om onze producten en diensten bij onze (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen. Ook ben je sterk in het acquireren van meer opdrachten bij onze huidige en nieuwe klanten. Daarbij verzorg je intern en extern het traffic & control proces.

Kortom een professional die als een spin in het web op een creatieve wijze de vertaalslag tussen klanten en collega’s maakt en vanuit een commerciële attitude met oog voor de relatie oplossingsgericht kan handelen.

Jouw uitdaging

Je bent als marketeer en accountmanager verantwoordelijk voor een portfolio van (vak)tijdschriften en boeken die Ten Brink Uitgevers in eigen beheert uitgeeft en (vak)tijdschriften die wij in opdracht voor derden verzorgen. Hierbij heb je oog voor de belangen van de auteurs en redacties, klanten en opdrachtgevers. Je ziet kansen en weet onze producten en diensten op een originele wijze te promoten. Uiteenlopend van het verzorgen van nieuwsbrieven, webshop tot aan het voorbereiden van deelname aan congressen.

Teamwerk

Je werkt nauw samen met collega’s van de uitgeverij, het tijdschriftenteam en met externe partijen.

Wat vragen wij

Je bent een energieke doener op MBO/HBO werk en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een opleiding marketing afgerond en relevante werkervaring in de uitgeverij of mediabranche opgedaan. Je voelt je senang om zowel met profit als not profit organisaties om te gaan die in diverse sectoren actief zijn. Je beschikt over een relevant netwerk die je kunt benutten om onze ambities waar te maken. Je hebt humor en combineert denken met doen.

Samenwerking

Je werkt intensief samen met collega’s van de uitgeverij, het tijdschriftenteam en opdrachtgevers van diverse (vak)tijdschriften. Je kunt gluren bij de buren: met collega’s van FIZZ | Digital Agency en The Post die onderdeel uitmaken van het overkoepelende bedrijf en allen in Zwolle gevestigd zijn.

Standplaats

Het is een functie waarbij je regelmatig op pad gaat om de contacten met relaties, klanten en opdrachtgevers te onderhouden. Je werkt vanuit Zwolle en afhankelijk van de aard van je werkzaamheden is afwisselend werken vanuit huis bespreekbaar.

Wil je solliciteren of heb je vragen?

Stuur dan een mail naar Sjia Cornelissen, uitgever/zakelijk leider Ten Brink Uitgevers. Voeg bij je sollicitatie een korte motivatie en je cv toe.