• Vakliteratuur voor onderwijsprofessionals
  • Veilig winkelen

Over Ten Brink Uitgevers

Ten Brink Uitgevers staat voor jarenlange educatieve communicatie en is daarmee uitgegroeid tot een specialist van formaat. Wij staan garant voor de verrijking van je vakgebied. Een specialist die graag met je meedenkt, die weet wat er speelt in het onderwijs. Net als jij hebben we een passie voor het onderwijs, een passie voor het vak. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar met een team auteurs van formaat. Auteurs die zelf jarenlang voor de klas hebben gestaan, die onderzoek hebben gedaan naar onderwerpen als toetsen, leesvaardigheid, onderwijs en stress, zelfstandig werken en cognitieve psychologie.

Inspirerend
Ten Brink Uitgevers vervult een inspirerende rol in het primair en voortgezet onderwijs, in het mbo en hbo. Of je nu op zoek bent naar vakbladen of boeken voor onderwijsprofessionals. Ten Brink Uitgevers heeft het in huis!

Verrijkend en verfrissend
We staan voor kwaliteit. Onze magazines en boeken voorzien docenten en bestuurders in primair, voortgezet en speciaal onderwijs van vakinhoudelijke artikelen. Content die ertoe doet. Verrijkend en verfrissend. Voor docenten, door docenten.

Specialist
Op zoek naar tijdschriften om uw vak bij te houden? Wij bieden u nuttige, compacte en toegankelijke vakbladen. Geen letter te veel en rijk geïllustreerd. Van onderwijsonderzoek tot -praktijk.


TEAM TEN BRINK UITGEVERS

Sjia Cornelissen – uitgever/zakelijk leider
Met jarenlange ervaring als uitgever, in de onderwijswereld, heeft Sjia enorm veel kennis. Kennis die zo belangrijk is om het juiste materiaal te ontwikkelen samen met de gedreven auteurs! Heb je kennis over professionalisering, leiderschap, burgerschap, duurzaamheid, onderzoek of ict? En wil je deze kennis delen met je mede-collega’s? Neem dan contact op met Sjia: [email protected] 

Erik Smink – financiële administratie
Druk met cijfers bezig, duizend dingen tegelijk aan het doen. Achter de schermen zorgt hij dat alles gesmeerd loopt, dat alles betaald wordt.

Hetty Rozeman – administratie/abonnementsbeheer
Hetty zorgt ervoor dat je bestelling of abonnementsaanvraag verwerkt wordt. Dat je klacht serieus genomen wordt. Met haar jarenlange ervaring is zij onze rots in de branding.

Marrie Balder – administratie/abonnementsbeheer
Heb je een vraag over je abonnement? Of over een bestelling of levertijd? Grote kans dat Marrie je helpt. En dat doet ze goed, vriendelijk en accuraat!

Edith Jansen – marketing & projectbegeleiding
De verkeersregelaar bij Ten Brink Uitgevers. Naast haar marketingwerkzaamheden werkt ze een aantal uren op de administratie en regelt ze alles op het gebied van projectbegeleiding en traffic.