• Vakliteratuur voor onderwijsprofessionals
  • Veilig winkelen
Nieuwsberichten

Datum: 15 februari 2024

Medewerker abonnementenbeheer

Wij zoeken een medewerker abonnementenbeheer. Ben jij per direct beschikbaar om onze afdeling abonnementenbeheer te ondersteunen? En vind je het leuk om klanten te woord te staan en alles administratief te verwerken dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw uitdaging:

Als medewerker abonnementenbeheer verstrek je informatie en handel je vragen, verzoeken en klachten van abonnees af. Je zorgt voor tijdige en correcte afhandeling van door de klant gestelde vragen en verzoeken, in lijn met interne afspraken en in overleg met collega). Je handelt klachten af binnen de daarvoor gestelde tijd. Je verwerkt mutaties in de administratieve abonneesystemen. En staat abonnees te woord over hun vragen die ze stellen. 

Wat vragen wij:

Je bent per direct beschikbaar voor 3 dagen per week. Je woont in of in de nabijheid van Zwolle. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekte. Bij voorkeur heb je ervaring op administratief vlak en je vindt het leuk om klanten te woord te staan.

Teamwerk:

Je werkt nauw samen met collega’s van de uitgeverij. Een naaste collega zal je inwerken en is je vraagbaak gedurende het dienstverband.

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Sjia Cornelissen, uitgever/zakelijk leider Ten Brink Uitgever 065 3750 551.