• Vakliteratuur voor onderwijsprofessionals
  • Veilig winkelen
Nieuwsberichten

Datum: 15 februari 2024

Projectmanager uitgeverij

Wij zoeken een commercieel gedreven projectmanager die het een uitdaging vindt om onze producten en diensten bij onze (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen. Daarbij verzorg je intern en extern het traffic & control proces. Kortom een professional die als een spin in het web op een creatieve wijze de vertaalslag tussen klanten en collega’s maakt. En vanuit een commerciële attitude met oog voor de relatie oplossingsgericht kan handelen.

Jouw uitdaging:

  • Jij bent de spin in het web die zorgdraagt dat het proces van uitgeven in eigen beheer van (vak) tijdschriften en boeken voor Ten Brink Uitgevers optimaal verloopt en tevens voor publicaties en opdrachten die wij in opdracht voor derden verzorgen. Hierbij heb je oog voor de belangen van de auteurs en redacties, klanten en opdrachtgevers. Je ziet kansen en weet onze producten en diensten op een originele wijze te promoten. Uiteenlopend van het verzorgen van nieuwsbrieven, webshop tot aan het voorbereiden van deelname aan congressen.
  • Binnen het traffic & control proces houd jij je bezig met het bespreken van opdrachten van klanten/relaties en afstemmen met collega’s vormgeving. Je vraagt offertes op bij drukkers en beoordeelt deze. Je bewaakt de planning. Opdrachten lopen uiteen van magazines, boeken en promotiemateriaal.

Samenwerking:

  • Je werkt nauw samen met de collega’s van de uitgeverij en het tijdschriftenteam

Wat vragen wij:

Je bent een energieke doener op MBO/HBO werk en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een opleiding marketing/commerciële economie/communicatie en relevante werkervaring opgedaan. Je voelt je senang om met klanten en opdrachtgevers werkzaam in of betrokken bij zowel profit als non profit organisaties om te gaan die in diverse sectoren actief zijn. Je hebt een commerciële insteek en hebt gevoel voor relatiebeheer. Het betreft een functie voor drie dagen in de week en bij toenemende opdrachten uit te breiden naar meer dagen.

Nieuwsgierig geworden, neem dan telefonisch contact op met Sjia Cornelissen, uitgever/zakelijk leider Ten Brink Uitgevers 065 3750 551